Modulul IV: Investeste in tine – educatia cel mai important mijloc de a-ti atinge telurile.

Participantii din cele 5 unitati de invatamant din tara Fagarasului sunt primiti de catre domnul rector Vasile Abrudan si doamna prorector Liliana Rogozea in Aula Universitatii Transilvania, cea mai mare universitate din regiunea Centru.

Aici li se prezinta aspecte legate de viata de student in cadrul Universitatii Transilvania, afla ca pot participa gratuit la diferite cluburi de muzica cu reprezentatii in tara si peste hotare, de literatura, de robotica, pot participa la schimburi de experienta cu alte cateva sute de universitati din Europa si din intreaga lume.

 

Urmatorul popas este pe Colina unde sunt vizitate Facultatea de Desing de produs si Mediu, Facultatea de Desing de mobilier si Industrializarea lemnului, Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor, Facultatea de Stiinte economice si Administrarea afacerilor.

 

 

Iar explorarea continua la Centrul de Cercetare al Universitatii Transilvania, unul dintre cele mai moderne si complete din tara care oferta studentilor numeroase instrumente de a-si aplica in practica cunostintele teoretice dobandite si de a inova in acelasi timp.

 

Cred ca dupa aceasta vizita, noi toti am inteles mai bine logo-ul Universitatii Transilvania care este:

Învață  fii în centru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *