Lansare Femina Vip Brasov, editia a VI-a la Mix Actual

Avem mare nevoie de modele. Și e important să recunoaștem asta. Fetițele au nevoie de modele, pentru că deseori “modelul” lor, luat de la TV, este lipsit de substanță…Sau chiar imoral.
Femina VIP renaște la Brașov, după zece ani de absență în peisajul de sub Tâmpa.
Cele 5 glorioase ediții au adus în luminile rampei femei speciale ale Brașovului care, prin realizările lor profesionale au contribuit la creșterea mediului de afaceri, la dezvoltarea actului de cultură, la întărirea și ridicarea nivelului învățământului, la implicarea socială constantă în urbea noastră.
Carmen Mezei-președinta AFAFCI (care adună în cuget și simțiri, femei de afaceri și femei conducătoare de întreprinderi) și Lămâița Stamate, managerul de proiect și una dintre fondatoarele AFAFCI au vorbit la Mix Actual despre încercarea de a da din nou viață unei frumoase emulații.
Doar că acum primul pas ïl face chiar candidata. Iar o candidată cu potențial ar trebui să fie recunoscută ca o personalitate în comunitate, să aibă entuziasm, pasiune, talent, implicare, să fie remarcată ca un lider de opinie…
Ei, fetelor, curaj! Femina VIP vă așteptă, deocamdată să vă înscrieți.
Pe 16 septembrie Aula Universității Transilvania din Brașov va fi gazda unei gale magice în care vom întâlni, laolaltă, femeile cu care Brașovul se mândrește! 
Gazda emisiunii: Onelia Pescaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *