Florentina IONITA – Jetco SRL

Florentina IONITA – membra AFAFCI din 2018

Sunt Florentina IONITA de profesie inginer proiectant in domeniul instalatiilor pentru constructii, administrator la societatea Jetco SRL,  din  Brasov.

SC Jetco SRL este o firma de proiectare si consultanta in domeniul instalatiilor pentru constructii, care isi desfasoara activitatea din anul 1994.

Servicii oferite: proiectarea in domeniul instalatiilor sanitare, electrice, termice, ventilatie si climatizare pentru constructii civile, industriale,  cat si pentru retele de alimentare cu apa si canalizare in localitati.

Societatea asigura proiectarea in domeniul instalatiilor pentru o gama larga de constructii: locuinte unifamiliale, blocuri de locuinte , ansambluri rezidentiale, hoteluri, pensiuni, institutii de invatamant, clinici, spitale, hale industriale, cat si retele de alimentare cu apa si canalizare in localitati.

Firma este si autorizata  de :

  • ISU si are  competente   :
  • pentru proiectarea  sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a    incendiilor
  • pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare alarmare si alertare in caz de incendiu

–   Ministerul Apelor si Padurilor pentru  intocmirea  avizelor si autorizatiilor  SGA

– Compania Apa Brasov, pentru realizarea de documentatii pentru retele si bransamente de apa si canalizare pentru localitati, locuinte, ansambluri de locuinte.

lucrari de referinta:

Hospice Casa Sperantei –Brasov;  Ansambluri de vile –zona Bunloc –Sacele; Pensiunea Escalade -Poiana Brasov; Hotel Ambient corp I-Brasov; Parcul Industrial Prejner;  Retele canalizare- localitatea Bradet;  Alimentarea cu apa a comunei Bod; Policlinica de Vest –Brasov; Liceul J. Honterus –corp B-Brasov ;  etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *