Sidonia BARBU – DONIS SRL

Sidonia BARBU – membra AFAFCI din 2006

DONIS SRL

DONIS SRL, fondata in anul 1992, a avut ca scop initial comercializarea de articole pentru ingrijirea bolnavilor la domiciliu, ameliorarea suferintelor bolnavilor si sprijinirea apartinatorilor lor pentru a le fi mai usor la ingrijire.

Vazand nevoile crescande, atat pentru pacienti cat si pentru cadrele medicale, am venit in intampinarea clientilor nostri, oferindu-le pe langa materiale de ingrijire si aparatura medicala, instrumentar, consumabule medicale pentru diferitele afectiuni, articole ortopedice, inclusiv bandaje, orteze diferite si incaltaminte cu sustinatori plantari, imbracaminte si incaltaminte de protectie pentru personalul medical.

La ora actuala livram dispositive medicale compensate total sau partial de catre Casa de Asigurari de Sanatate.

Categoriile dispozitivelor medicale compensate sunt: fotolii rulante si dispositive de mers, system stomic, catetere urinare si pungi colectoare de urina, proteze externe de san cu accesorii, orteze, talonete.

Magazinul de desfacere se afla in Brasov, Piata George Enescu nr. 11 cu intrare din strada Michail Weiss, sau se poate comanda online.

 

Personalul  bine instruit ofera consultanta calificata fiecarui client in parte.

 

Adresa de corespondenta: Brasov, Pta. George Enescu nr. 11, C P: 500031

( cu intrare din str. Michail Weiss)

telefon 0268 410 438

Web: www.donis.ro

E-mail: donis@xnet.ro

 

 

Despre mine:

Sunt membra AFAFCI din anul 2005, economist de profesie, licentiata la Univ Petrol si Gaze din Ploiesti, Administrator al firmei DONIS SRL, membra in CD al AFAFCI si membra in comitetul Director al ADMR-Valcele. Ma implic foarte intens in activitati sociale in proiecte care vizeaza categoriile de persoane defavorizate si cu dizabilitati si educatia tinerilor..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *