Mihaela ALBU – ALBDENT SRL

Mihaela ALBU – membra AFAFCI din 2008

Bun venit in lumea ALBDENT!

Cabinetul de medicina dentara Albdent infiintat in anul 1998, dispune de spatii de tratament dotate cu tehnologie moderna: unituri dentare, laser chirurgical, laser terapeutic, microscop endodontic, echipamente si aparatura speciala pentru operatiile de inserare a implanturilor dentare si un centru radiologic.

In cabinetul nostru pacientii beneficiaza de un tratament dentar lipsit de durere cu materiale de ultima generatie, realizat de o echipa de medici stomatologi aflati in permanent contact cu noutatile din domeniu.

Atmosfera relaxanta alaturi de profesionalismul echipei medicale si amabilitatea personalului vor face ca timpul petrecut in cabinetul nostru sa treaca intr-un mod agreabil.

Sala de asteptare a cabinetului este dotata cu internet wireless.

In cabinetul nostru pacientii copii vin la acomodare prin joc. Se familiarizeaza cu aparatura, invata sa o foloseasca, invata tehnica periajului corect, adecvata varstei lor si revin la tratamente cu mult drag lipsiti fiind de angoasa necunoscutului. Timpul de asteptare poate fi petrecut in spatiul special amenajat pentru ei, o masuta si o bancuta pe masura lor unde pot colora, desena, modela plastelina admirand pestii jucausi din acvariul asezat in vecinatate.

Dotarea cabinetului cu aparatura radiologica digitala, minim invaziva face ca stabilirea diagnosticului si a planului de tratament sa poata fi realizate in cel mai scurt timp, evitandu-se deplasarile suplimentare.

Comunicarea cu pacientii este foarte importanata. De aceea personalul nostru este pregatit oricand sa va raspunda la intrebari iar specialistii nostri va pot consilia in a gasi cea mai buna solutie de tratament.

DESPRE NOI

ECHIPA

  • Dr. Albu Mihaela – medic dentist generalist

master in paradontologie

master in implantologie

competenta in radiologie

competenta in laseri

specializat in tehnica profilaxiei SOLO

autor ghid de educatie sanitara dentara ,,Dintisori de nota 10,,

  • Dr. Gontea Raluca – medic dentist generalist

specialist parodontologie

specializat in endodontie si restaurari dentare

  • Dr. Bozocea Traian – specializat in chirurgie orala

master in parodontologie

competenta in parodontologie

competenta in implantologie dentara

competenta in radiologie

. Dr. Borosianu Silvia – specialist in ortodontie fixa si mobila

 

PROIECTE EDUCATIONALE  initiate si sustinute de Dr.Mihaela Albu, Presedinte AMD, Vicepresedinte CMDJ, impreuna cu Asociatia Medicilor Dentisti Brasov:

  • DINTISORI DE NOTA 10 ,destinat copiilor prescolari si scolari ,proiect in care copiii sunt familiarizati si invatati sa dobandeasca obiceiuri si tehnici corecte de igiena dentara.
  • SIMPOZION Anual Dental Meeting BRASOV, eveniment ajuns in 2018 la a X-a editie, destinat medicilor, tehnicienilor dentari si tuturor celor interesati de Cursurile de Educatie Medicala Continua .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *