Cristina SASU – Happy Camps & Pensiunea Pasul Schiorilor*** Azuga

Cristina SASU – membra AFAFCI din 2010

Happy Camps & Pensiunea Pasul Schiorilor*** Azuga

Happy Camps s-a născut în 2010, din dorința de a oferi copiilor șansa de a-și dezvolta abilitățile de comunicare, de învățare și pe cele de relaționare, într-un décor natural și un mediu sigur, adecvat vârstei lor. Se adresează oricărui copil, indiferent de vârstă.

Scopul taberelor este de acumulare a unor informații corecte și familiarizarea cu activități ce se pot practica în aer liber, socializarea cu ceilalți participanți la tabără, aprecierea mediului înconjurător, cunoașterea zonei unde se desfășoară tabăra, , într-o atmosferă deosebită și în condiții de siguranță.

Vara sau iarna, în țară sau străinătate, la mare sau la munte, la echitație sau schi, în limba româna sau engleză, noi oferim alternativa ideală pentru educația din timpul liber, în vacanțele copiilor.

Pentru orice copil, o tabără înseamnă emoție, nou, surpriză, cunoaștere, realizarea unor așteptări, satisfacerea nevoilor lor de a-și face noi prieteni.

La finalul taberelor Happy Camps, copilul are mai mulți prieteni, este mai vesel, mai comunicativ, mai puternic!

Prima tabară organizată de noi a fost o experiență total inedită și a avut un rol de testare. Am pus atât de mult suflet, minte și resurse că, la final, părinții și copiii ne-au cerut încă o tabără… și încă una…

Vă așteptăm cu drag, să vă convingeți!

http://www.HappyCamps.ro

 

Finalizată relativ recent, pensiunea Pasul Schiorilor*** Azuga este amplasată în apropierea pârtiilor de schi Sorica şi Cazacu, la aproximativ 300 m  distanţă de acestea. Confortul din spaţiile de cazare şi calitatea serviciilor oferite, complementar numeroaselor obiective şi atracţii turistice existente la nivel zonal permite organizarea unor sejururi deosebite, în care clipele de odihnă şi relaxare pot fi armonios completate cu activităţi de cunoaştere, recreere, divertisment.

Pensiunea dispune de 12 camere duble pentru cazare, cu balcoane şi grupuri sanitare proprii, TV  cablu, Internet wireless în lobby, Bistro cu circuit închis de 40 locuri, sală de şedinţe şi jocuri pentru copii, living generos, terasă, curte, saună, acces şi parcare auto proprie.

Vara sau iarna, Pasul Schiorilor***Azuga este pensiunea ideală pentru organizarea sejururilor şi training-urilor pentru adulţi, tabere şi excursii pentru copii, datorită: locaţiei – ne lăudăm cu cel mai ozonat aer din România, amplasării – aproape de pârtiile de ski, dar şi de terenul de tenis şi de fotbal, spaţiilor interioare generoase, numărul optim de camere (la cerere, vila se rezervă în întregime şi exclusivitate grupului de adulţi sau copii şi însoţitori), preparate proaspete şi sănătoase, aduse de pe o rază de maxim 80 km, ceea ce conferă un grad de siguranţă ridicat!

Pasul Schiorilor Azuga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *